Blinkering adviseert en begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe communicatiediensten en de opschaling daarvan.

 

“Blinkering”:
– een uitgekiende mediastrategie voor een reclamecampagne;
– aan- en uitgaan van waarschuwingslichten.

Uitgekiend en oplettend zijn daarmee de kernbegrippen van de dienstverlening van Blinkering.

NET VERSCHENEN: groeimodellen voor applied gaming
cover white paper-publicatie

26 juli 2016

Als afsluiting van Growing Games heeft een viertal auteurs white papers geschreven over mogelijke groeimodellen voor applied game-bedrijven en hun games. De inleiding is door mij verzorgd.

Deze bundel van vier white papers vormt een onderdeel van de activiteiten van Growing Games, een stimuleringsprogramma (2014-2016) om de markt voor applied games te vergroten. Ze zijn gericht op zowel (startende) gamebedrijven als potentiële opdrachtgevers die ‘iets met een game willen doen’. De white papers geven handvatten om met elkaar samen te werken, maar ook haarscherpe analyses van de kansen en belemmeringen om succesvol op te schalen als applied gamestudio en gamesector als geheel.

Lees meer >
< Inklappen
Wat Vliegt Daar?

Next Nature Network heeft een kleurboek over drones uitgebracht. Een kleurboek om eens op een compleet andere manier stil te staan bij de manier waarop we drones kunnen inzetten. 

 

Wedstrijd

Voor kinderen is er  een competitie gestart om hun eigen ideeën en ontwerpen in te sturen over wat goede drones kunnen doen, en hoe die er uit moeten zien. Inzenden is mogelijk tot en met 30 juni. De winnaar ontvangt een drone ter waarde van 150 euro. 

Lees meer >
< Inklappen
Meten van muziekbeleving: data, data, data
Media Park Jaar Congres 2016

Op 23 juni organiseer ik voor het Media Park Jaar Congres een expertsessie over muziek en data. Je kunt deze sessie gratis bijwonen. 

Muziekconsumptie is sinds jaar en dag belangrijk in het mediagebruik van mensen en hoe meer digitale platforms daarin een plek krijgen, hoe meer data. Hoe koppel je dat woud aan digitale data aan de meer fysieke componenten zoals live-concerten? Kortom, hoe kunnen artiesten, muziekmedia en platenmaatschappijen hun aandacht verdelen over al die mogelijke platforms? In deze expertsessie benaderen we het belang van muziekdata vanuit twee invalshoeken:

1) Hoe ziet het radio-onderzoek van de toekomst er uit, door Frans Kok, directeur van het Nationaal Luister Onderzoek

2) Datastrategie onmisbaar voor muzieksector, door Denis Doeland van DDMCA, onder andere werkzaam voor Hardwell en Nicky Romero.

Lees meer >
< Inklappen
<< | < | 1 | … | 3 | 4 | 5 | … | 12 | > | >>