Blinkering adviseert en begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe communicatiediensten en de opschaling daarvan.

 

“Blinkering”:
– een uitgekiende mediastrategie voor een reclamecampagne;
– aan- en uitgaan van waarschuwingslichten.

Uitgekiend en oplettend zijn daarmee de kernbegrippen van de dienstverlening van Blinkering.

Nederland neemt SXSW over met New Dutch Wave!

14 december 2016

Het toonaangevende festival South by South West (SXSW) kleurt volgend jaar nog een beetje meer oranje. In Austin wordt op 12 maart 2017 “New Dutch Wave” gelanceerd, wat o.a. bestaat uit ‘Take Over House’ waar de Nederlandse creatieve Industrie een eigen podium krijgt. Het ‘Take Over House’ is een aanvulling op de reguliere deelname van Nederlandse partijen aan SXSW. Startup Envoy ZKH Prins Constantijn zal het Take Over House openen. Van 12 tot en met 15 maart is er ruim baan voor Nederlandse interactieve media, tech, film en muziek. Ik ben gevraagd de curatie van de Nederlandse programmering op me te nemen.

Lees meer >
< Inklappen
NET VERSCHENEN: groeimodellen voor applied gaming
cover white paper-publicatie

26 juli 2016

Als afsluiting van Growing Games heeft een viertal auteurs white papers geschreven over mogelijke groeimodellen voor applied game-bedrijven en hun games. De inleiding is door mij verzorgd.

Deze bundel van vier white papers vormt een onderdeel van de activiteiten van Growing Games, een stimuleringsprogramma (2014-2016) om de markt voor applied games te vergroten. Ze zijn gericht op zowel (startende) gamebedrijven als potentiële opdrachtgevers die ‘iets met een game willen doen’. De white papers geven handvatten om met elkaar samen te werken, maar ook haarscherpe analyses van de kansen en belemmeringen om succesvol op te schalen als applied gamestudio en gamesector als geheel.

Lees meer >
< Inklappen
Wat Vliegt Daar?

Next Nature Network heeft een kleurboek over drones uitgebracht. Een kleurboek om eens op een compleet andere manier stil te staan bij de manier waarop we drones kunnen inzetten. 

 

Wedstrijd

Voor kinderen is er  een competitie gestart om hun eigen ideeën en ontwerpen in te sturen over wat goede drones kunnen doen, en hoe die er uit moeten zien. Inzenden is mogelijk tot en met 30 juni. De winnaar ontvangt een drone ter waarde van 150 euro. 

Lees meer >
< Inklappen
<< | < | 1 | 2 | 3 | 4 | … | 11 | > | >>