Blinkering adviseert en begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe communicatiediensten en de opschaling daarvan.

 

“Blinkering”:
– een uitgekiende mediastrategie voor een reclamecampagne;
– aan- en uitgaan van waarschuwingslichten.

Uitgekiend en oplettend zijn daarmee de kernbegrippen van de dienstverlening van Blinkering.

De T van T-shaped

Dag 2 van mijn gastcolumn in Broadcast Magazine

dinsdag 21 augustus 2018

 Gisteren was de deadline voor het aanmelden voor ons Talent Development Programma (TDP). We zijn superblij met het grote aantal aanmeldingen, want dan kunnen we lekker scherp selecteren voor de eerste ronde.

Los van de normale formele criteria waaraan ze moeten voldoen, wil je ook de echte pareltjes eruit kunnen halen: zit er iets in de motivatiebrief, CV of portfolio waardoor je ze als mogelijk toptalent kunt aanmerken?

Lees meer >
< Inklappen
you better think (think): THE WAR ON TALENT

Maandag 20 juli 2018

Deze hele week mag ik de gastcolumn De Week Van... invullen in Broadcast Magazine.

Hierbij ook de integrale tekst en de link naar het oorspronkelijke artikel.

Het kan niemand ontgaan zijn: de koningin van de soulmuziek, Aretha Franklin, heeft het aardse bestaan verlaten. Zaterdag was de prachtige documentaire te zien van haar enige optreden in ons land in het Concertgebouw, precies 50 jaar geleden. Ik zag deze docu vrijdag tijdens het Remember Aretha concert in datzelfde Concertgebouw. Dat maakte de impact nog even wat groter.

Lees meer >
< Inklappen
America 1st, Netherlands 2nd: zakendoen in en met de VS

DUTCH MEDIA WEEK

10 juli 2018 

Wat werkt het beste om succesvol zaken te doen met de Amerikaanse mediasector: een lokale sales agent inschakelen; presenteren op congressen; netwerken op beurzen, of; een gewoon een eigen vestiging openen?

Al deze vragen komen langs in een lekker korte en gratis sessie op 4 september tijdens de Dutch Media Week. Een perfecte voorbereiding op de IBC, waar traditiegetrouw veel Amerikanen komen, of elke andere stap die je wilt nemen om met de VS zaken te doen.

Lees meer >
< Inklappen
<< | < | 1 | 2 | 3 | … | 12 | > | >>