Blinkering adviseert en begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe communicatiediensten en de opschaling daarvan.

 

“Blinkering”:
– een uitgekiende mediastrategie voor een reclamecampagne;
– aan- en uitgaan van waarschuwingslichten.

Uitgekiend en oplettend zijn daarmee de kernbegrippen van de dienstverlening van Blinkering.

SAMENWERKING NOODZAKELIJK VOOR GROEI GAMESINDUSTRIE NEDERLAND
Beeld uit RescueSim van het Nederlandse VStep

In Nederland nemen steden en regio’s vaak Scandinavië als voorbeeld van hoe de Nederlandse game-industrie toonaangevend in de wereld kan worden. Bij iedereen groeit het besef dat de tijd is aangebroken om het potentieel van de gamesindustrie in Nederland te benutten. Vele partijen, van onderwijs tot overheid, van bedrijfsleven tot kennisinstituten, zien kansen en handelen hiernaar in de vorm van opleidingen, incubators, nieuwe games en gamesfondsen. De laatste tijd rapporteren de media dan ook veel over de Nederlandse game-industrie. Nu staan we voor de uitdaging elkaar in Nederland te versterken, willen we Scandinavië achterna gaan.

Lees verder voor de ingezonden brief naar het FD naar aanleiding van hun artikel over de livegang van een van de investeringsfondsen die ook als partner bij Growing Games betrokken zijn.

Lees meer >
< Inklappen
De beste wensen voor 2014
Growing Games showcase op CLICKNL inspiratie event
partners Growing Games op bezoek bij elkaar

Het stimuleringsprogramma Growing Games, dat bedoeld is om met gerichte acties en projecten de applied gaming-industrie in Nederland economisch te versterken en internationaal te laten doorgroeien, heeft de afgelopen maanden veel aandacht gehad met o.a. een katern-groot artikel in NRC Handelsblad, een internationale kick off tijdens Games for Health Europe, en een presentatie tijdens de Dutch Game Awards.

Op 27 november aanstaande zullen Jurriaan van Rijswijk en ik tijdens het jaarlijkse CLICKNL inspiratie event enkele voorbeelden laten zien hoe gaming toegevoege waarde kan leveren in de zorg-setor: van preventieve games over AIDS-voorlichting, en revalidatiegames tot aan games waarmee chirurgen laporoscopie-operaties oefenen.

Naast games voor de zorg richt het programma zich ook op de crossovers richting Education & Training en op gaming voor Safety, Security & Crisis Mangement. In dat kader brachten we 20 november Universiteit Utrecht en Defensie samen om te kijken hoe de UU de landmacht kan ondersteunen bij het integreren van al hun simulaties en onderzoek naar gedragseffecten.

Wat is Growing Games nu precies?

Lees meer >
< Inklappen
<< | < | 1 | … | 9 | 10 | 11 | 12 | > | >>